LiefLatenGaan
 
met de grootste zorg afscheid nemen van uw dier

Ons Doel

LiefLatenGaan heeft als doel om eigenaren de gelegenheid te bieden om in alle rust en met alle liefde thuis afscheid te laten nemen van hun huisdier.

 
Onze dierenartsen merkten dat in hun omgeving vaak gevraagd werd of het mogelijk was om een huisdier in zijn of haar vertrouwde omgeving te laten inslapen, in plaats van op de dierenartsenpraktijk. Veel mensen delen die wens: rustig, professioneel en vriendelijk in huiselijke omgeving afscheid nemen.

 
Daar komt bij dat mensen opzien tegen het reizen naar de dierenartsenpraktijk en dat er vaak geen mogelijkheid is om het afscheid in het weekend of op een avond in te plannen, zodat het op of tussen drukke werkdagen moet gebeuren. Ook is het zo dat veel dierenartsenpraktijken vanwege werktijden of de drukte niet of nauwelijks aan huisbezoeken op afgesproken tijden kunnen doen en vaak maar beperkt de tijd hebben.

 
Via een netwerk van dierenartsen wil Lief Laten Gaan het euthanaseren van alle huisdieren aan huis aanbieden zodat iedereen in alle rust liefdevol afscheid kan nemen van hun huisdier zoals zij dat het liefst zouden willen.